Yaşam

Çankayalı çocuklar dans ederek gelişiyor

Çankaya Rezidansları Yaz Çocuk Kursları ile başkentin çocukları bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken, yaz tatillerini de keyifli geçiriyorlar.

Çankaya Belediyesi’nin her yaştan vatandaşa yönelik hobi, kişisel gelişim ve meslek kursları düzenlediği Çankaya Evleri, Temmuz ayının ilk haftasından itibaren yaz kurslarıyla da çocuklara verimli bir tatil fırsatı sunuyor.

Çankaya Rezidansları Yaz Çocuk Kursları, 7-13 yaş arası çocukların yaz tatilinde öğrenci dostu projelerle eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor. Kontenjanları sınırlı olan atölyeler yaz sonuna kadar öğrencilere ücretsiz eğitim vermeye devam edecek.

ÇOCUKLAR BAYRAMIN KEYFİNİ DANSLA ÇIKARDI

Çankaya Evleri Yaz Çocukları Kursları’nın noktalarından biri olan Yıldız Çankaya Evi’nde öğrenciler hem dans ediyor hem de fiziksel aktiviteler yapıyor, eğlenerek kaliteli zaman geçiriyor. Çocukların takım olma, sosyalleşme ve bireysel olarak gelişme fırsatı buldukları yaz atölyeleri, sanat ve sporla iç içe geçiyor.

DİĞER 6 NOKTADA 5 YAZ KURSU

Bayraktar Çankaya Rezidans, Esat Çankaya Rezidans, Mürsel Uluç Çankaya Rezidans, Nazım Hikmet Çankaya Rezidans, Yıldız Çankaya Rezidans ve Yüzüncü Yıl Çankaya Evleri Çankaya Evleri Yaz Çocuk Kursları öğrencilere fotoğraf, dans, drama, seramik ve yoga alanlarında ücretsiz hizmet veriyor. .

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-koprubasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu